Vacature - Engineer Telecom & ICT

Voips, de (nog) ongekroonde baas van zakelijke telefonie (vaste & mobiele telefonie, internet), is simpelweg de leukste werkgever in de telecomsector. Onze klanten zijn zó blij met onze oplossingen, dat we ons team verder uit gaan breiden.  Jij, met je IT-achtergrond en/of als ervaren telecomengineer, wordt misschien binnenkort onze collega!

Wie ben jij?
Jij bent in de wieg gelegd voor IT en techniek, en dan natuurlijk met name op het gebied van cloudtelefonie, software, mobiele telefonie en internetverbindingen. Dat je met een boormachine overweg kan is mooi meegenomen, maar zeker geen must. Oh ja, wij zijn een “jong en dynamisch” team, dat moet dus zeker bij je passen. Je werkt minimaal op MBO-niveau en moet echt een rijbewijs (B) hebben.

Wat ga je doen?
Telecom engineer’en in de breedste zin van het woord. Programmeren, installeren, uitleg geven, support leveren, projecten managen (maar, als het goed is weet jij allang wat je in zo’n functie voor uitdagingen gaat krijgen). Je bent dus gedeeltelijk aan het werk op ons hoofdkwartier in Gemert, maar zeker vaak buiten de deur te vinden.

Waarom bij Voips?
Omdat alle clichés die je in deze vacature bent tegengekomen natuurlijk helemaal waar zijn. We hebben leuke collega’s, leuke klanten en leuke bedrijfsuitjes. Alle standaardzaken zijn ook van toepassing (markconform salaris / auto van de zaak / opleidingsmogelijkheden / laptop, telefoon, etcetera), maar dat gaan we niet eens meer vermelden.

Wanneer ga je beginnen?
We hebben per direct ruimte voor de echte telecomtopper, in een functie waarin je fulltime aan de slag gaat.

Interesse? Wacht niet en bel Nils Nijhof op onze vacature hotline:
088 200 6011 of stuur een mail naar n.nijhof@voips.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct vrijblijvend advies? Bel ons of neem contact op!

Waarom Voips

Contact

Neem contact met ons op

Verzenden

We gebruiken deze gegevens enkel om te kunnen reageren op je aanvraag. Meer info vind je in onze privacyverklaring.

Scroll voor meer informatie