Vacature - Supportmedewerker Telecom & ICT

Voips, de (nog) ongekroonde baas van zakelijke telefonie (vaste- & mobiele telefonie, internet), is simpelweg de leukste werkgever in de telecomsector. Onze klanten zijn erg blij met onze oplossingen én we groeien als kool, vandaar dat we ons team verder uit gaan breiden.  Jij, als enthousiaste supportmedewerker, wordt misschien binnenkort onze collega!

Wie ben jij?
Jij bent een echte telecomhero (of telecomhero in wording), die de volgende superkrachten heeft:

  • Je hebt aanleg, maar vooral interesse in Telecom & ICT. Een technische (basis) kennis ten aanzien van Voip/ICT/netwerken/wifi is wenselijk maar geen must. Jouw technische collega’s kunnen je alle fijne kneepjes van het vak bijbrengen.
  • Je bent een meester (of juf ;-)) in aandachtig luisteren, samenvatten en doorvragen om tot de kern van het (klant)probleem te komen.
  • Je hebt dagelijks contact met klanten, servicegerichtheid en goede communicatie in woord en schrift is voor jou geen probleem.
  • Je hebt minimaal MBO-werk- en denkniveau met een achtergrond in een ICT-richting.
  • Je bent een teamplayer en vindt humor op de werkvloer onmisbaar. Een masker en cape zijn optioneel.


Wat ga je doen?
Voor de klant ben jij het eerste aanspreekpunt voor technische supportvragen t.a.v. hard- of software, applicaties en tools. Dit kan telefonisch zijn maar ook via e-mail. Je hoort de klant aan en weet snel tot de kern van het probleem te komen. Waar mogelijk los je problemen of wensen direct op. Is dat niet mogelijk dan zorg je voor de juiste documentatie voor de klant en je collega’s en zorg je voor de juiste opvolging. Naast de support help jij je collega’s in de voorbereiding van projecten (bijv. pre-installatie van toestellen, configuratie software, etc.) en geef jij zelf aan waar je interesses liggen en wat je nog meer wilt doen!
 
Waarom bij Voips?
Omdat alle clichés die je in deze vacature bent tegengekomen natuurlijk helemaal waar zijn. We hebben zo’n typisch “jong en dynamisch” team (dat moet dus zeker bij je passen, must!) én we hebben leuke klanten en geweldige bedrijfsuitjes. Alle standaardzaken zijn uiteraard ook van toepassing (markconform salaris, opleidingsbudget, leuke collega’s, heerlijke koffie, et cetera). Kortom, alles wat een superheld nodig heeft!

Wanneer ga je beginnen?
We hebben per direct ruimte voor de echte telecomtopper, in een functie waarin je fulltime aan de slag gaat.

Interesse? Wacht niet en bel Danny Clignett op onze vacature hotline:
088 200 6020 of stuur een mail naar d.clignett@voips.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Direct vrijblijvend advies? Bel ons of neem contact op!

Waarom Voips

Contact

Neem contact met ons op

Verzenden

We gebruiken deze gegevens enkel om te kunnen reageren op je aanvraag. Meer info vind je in onze privacyverklaring.

Scroll voor meer informatie