Vacature - Sr. Engineer Telecom & ICT

Voips, de (nog) ongekroonde baas van zakelijke telefonie (vaste & mobiele telefonie, internet), is simpelweg de leukste werkgever in de telecomsector. Onze klanten zijn erg blij met onze oplossingen én we groeien als kool, vandaar dat we ons team verder uit gaan breiden.  Jij, als professionele en ervaren telecomengineer, wordt misschien binnenkort onze collega!

Wie ben jij?
Jij bent een echte telecomhero, die de volgende superkrachten heeft:

  • Je kan zonder problemen zelfstandig met uitdagende telecomprojecten op niveau aan de slag.
  • IT en techniek zijn je tweede natuur (en dan natuurlijk met name op het gebied van cloudtelefonie, software, mobiele telefonie en internetverbindingen).
  • Je bent analytisch en in staat om de wensen en uitdagingen van de klant te vertalen in een technische oplossing, samen met ons commerciële team.
  • Nieuwe relevante technieken en mogelijkheden ben je snel op het spoor en daarmee draag je bij aan productontwikkeling.
  • Je hebt minimaal HBO-werk- en denkniveau en een rijbewijs (B) is een must. Een masker en cape zijn optioneel.

Wat ga je doen?
Jij bent het technische aanspreekpunt voor de klant voor onze grotere en complexere projecten. Als projecteigenaar ga je “telecom engineer’en” in de breedste zin van het woord en ben je een echte projectmanager: Inventariseren, adviseren, programmeren, installeren, uitleg geven, opleveren en documenteren (maar, als het goed is weet jij allang wat je in zo’n functie voor uitdagingen gaat krijgen). Je bent dus gedeeltelijk aan het werk op ons hoofdkwartier in Gemert, maar zeker ook vaak buiten de deur te vinden.

Waarom bij Voips?
Omdat alle clichés die je in deze vacature bent tegengekomen natuurlijk helemaal waar zijn. We hebben zo’n typisch “jong en dynamisch” team (dat moet dus zeker bij je passen, must!) én we hebben leuke klanten en geweldige bedrijfsuitjes. Alle standaardzaken zijn uiteraard ook van toepassing (markconform salaris, auto van de zaak, opleidingsbudget, laptop, telefoon, et cetera). Kortom, alles wat een superheld nodig heeft!

Wanneer ga je beginnen?
We hebben per direct ruimte voor de echte telecomtopper, in een functie waarin je fulltime aan de slag gaat.

Interesse? Wacht niet en bel Nils Nijhof op onze vacature hotline:
088 200 6011 of stuur een mail naar n.nijhof@voips.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct vrijblijvend advies? Bel ons of neem contact op!

Waarom Voips

Contact

Neem contact met ons op

Verzenden

We gebruiken deze gegevens enkel om te kunnen reageren op je aanvraag. Meer info vind je in onze privacyverklaring.

Scroll voor meer informatie