Q&A - Overname Voips door Destiny

Waarom heeft Destiny Voips overgenomen ?
Destiny is een snelgroeiende Europese cloud communicatie operator en door de strategische overname van Voips hebben zij toegang gekregen tot meer en krachtige doelgroepen. Hierdoor wordt de positie en reputatie van Destiny in de Nederlandse markt versterkt. Aan de ambities van Voips zal niets gaan veranderen. Sterker nog, deze overname zal ervoor zorgen dat de doelgroepen van Voips nog beter bediend kunnen worden.

Blijft de naam Voips bestaan?
De juridische entiteit Voips B.V. blijft voorlopig bestaan tot het moment van volledige fusie met de andere entiteiten van Destiny in Nederland in 2021. Er zal na de overname een re-branding plaats vinden naar Destiny.

Blijft Voips in Gemert en Veghel gevestigd?
De vestiging in Gemert zal na de overname worden gehandhaafd en de kleine vestiging in Veghel zal worden verlaten. Destiny heeft daarnaast vestigingen in Heerlen en Sint-Oedenrode.

Wie is vanaf nu mijn contactpersoon?
Er wijzigt niets aan de manier waarop u nu al samenwerkt met Voips. Uw huidige contactpersoon kan benaderd worden voor al uw vragen of verzoeken.

Wat gebeurt er met onze diensten, producten en verbindingen?
De overname heeft tot gevolg dat de komende maanden het netwerk van Voips zal worden geïntegreerd in dat van Destiny, waardoor we onze dienstverlening nog verder kunnen optimaliseren. We gaan dit uitermate zorgvuldig inplannen en uitvoeren zonder verstoring op de dienstverlening. We houden u daarvan 1 op 1 op de hoogte.

Waar kan ik terecht met mijn servicevragen?
Je kunt de supportafdeling van Voips blijven bereiken, zoals gebruikelijk, van maandag t/m vrijdag, 08:30 tot 17:00 uur. Wij zijn bereikbaar:
Per telefoon: 088-2006099
Per email: support@voips.nl
Via het klantenportal kan er ook direct en 24 uur per dag een ticket aangemaakt worden.

Hoe beïnvloedt deze overname mijn contract met Voips?
Alle contracten worden één op één door Destiny overgenomen; er zullen geen wijziging als gevolg van de overname plaatsvinden.
 

Direct vrijblijvend advies? Bel ons of neem contact op!

Waarom Voips

Contact

Neem contact met ons op

Verzenden

We gebruiken deze gegevens enkel om te kunnen reageren op je aanvraag. Meer info vind je in onze privacyverklaring.

Scroll voor meer informatie