Nieuws & tips

Een overzicht van relevante berichten

27 november 2019

Voips breidt uit naar Veghel

Vincent Veghel

- Wegens de overname van Destiny hebben wij per 1 december 2020 de deuren van ons kantoor in Veghel gesloten. Ons hoofdkantoor in Gemert blijft gewoon geopend. - 

Met trots kunnen wij mededelen dat Voips vanaf 1 december 2019 de deuren opent van haar tweede vestiging aan de Poort van Veghel. Aangezien een groot deel van onze klanten in de gemeente Meierijstad zit, zijn wij met dit nieuwe kantoor dé leverancier om de hoek! Als specialist van zakelijke telefonie, mobiel en internetverbindingen vinden wij het erg belangrijk dat de lijntjes kort zijn én kort blijven met onze klanten en toeleveranciers. Op die manier kunnen wij nog sneller schakelen.

Vanwege de uitfasering van het ISDN netwerk, is een hosted telefonieoplossing de standaard geworden. Op het gebied van telecom staan de ontwikkelingen niet stil, sterker nog, het ontwikkelt zich sneller dan ooit! Dankzij de toename in functionaliteiten en het hogere gebruiksgemak van hosted VoIP, is het steeds toegankelijker voor de eindgebruiker. Zo zien we dat CRM-integraties, vast-mobielintegraties, webmeetings en zelfs webchat steeds laagdrempeliger worden ingezet. Vanuit deze toenemende vraag proberen wij in te spelen op de bedrijvigheid in en rondom de gemeente Meierijstad.

Waarom Voips?
Wij bij Voips zorgen er al 7 jaar voor dat onze klant geen omkijken meer heeft naar alles wat met zakelijke telefonie, mobiel en internet te maken heeft. Als full-service dienstverlener vinden wij het belangrijk dat de klant zich kan focussen op hetgeen wat écht belangrijk is. Ook staat ons team van 15 professionals 24/7 klaar voor installaties, support en eventueel onderhoud.

Ben jij ook nieuwsgierig naar onze hosted-telefonie oplossingen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kom je graag langs in ons nieuwe kantoor? Gezellig! Bel dan naar Vincent om een afspraak te maken via 0413 78 33 55.

Voips locatie Veghel
Poort van Veghel 4943
5466SB Veghel

Contact

Neem contact met ons op

Verzenden

We gebruiken deze gegevens enkel om te kunnen reageren op je aanvraag. Meer info vind je in onze privacyverklaring.

Scroll voor meer informatie