Nieuws & tips

Een overzicht van relevante berichten

04 september 2020

Altijd bereikbaar tijdens het thuiswerken? Gebruik deze 3 tools

De overheid heeft bedrijven geadviseerd om zo veel mogelijk vanuit huis werken. Maar hoe zorg je er dan voor dat jij en je medewerkers, zoals gewoonlijk, nét zo goed bereikbaar zijn? Binnen onze hosted telefonie oplossing maak je gebruik van een reeks handige functionaliteiten. In dit artikel hebben we de 3 functionaliteiten uitgelicht, die bijzonder handig zijn tijdens het thuiswerken en waardoor je altijd bereikbaar bent.

 
#1 tool: 3CX webclient

Tijdens het thuiswerken wil je gewoon altijd zorgeloos kunnen bellen. Bij Voips doen we dit via de 3CX webclient. Dit is een online telefonieplatform, waarop met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord kunt inloggen.

Heb je dit gedaan, dan kun je al beginnen met bellen via internet. Je hebt in basis geen toestel nodig. Heb je bijvoorbeeld een headset met microfoon? Koppel deze aan de webclient en bel supergemakkelijk in hoge gesprekskwaliteit.

Via de 3CX webclient kun je jezelf onder andere aan- en afmelden voor belgroepen, je status instellen, rapportages uitdraaien en online vergaderen indien je een videocamera hebt.

 
De 3CX app

De 3CX app voor je iPhone of Android-toestel is het verlengde van de webclient. Hiermee kun je een deel van de webclient-tools uitvoeren via je mobiele telefoon. Bel onder andere uit met je zakelijke telefoonnummer, stel je status in, beluister je voicemail en videobel met je collega’s.

 
De chatfunctie

Binnen zowel de 3CX app als de webclient kun je chatten met collega’s en met websitebezoekers. Met de 3CX chat kun je van berichtjes met gekke emojis, tot grotere bestanden en zelfs hele programma’s versturen.

De chatfunctie is vooral erg handig om terugbelverzoeken te sturen of als je natuurlijk niet de moeite wilt nemen om je collega op te bellen.
 
Bekijk ook de onderstaande video, waarin Maurice deze bovengenoemde tools laat zien tijdens zijn thuiswerkdag.

 

Contact

Neem contact met ons op

Verzenden

We gebruiken deze gegevens enkel om te kunnen reageren op je aanvraag. Meer info vind je in onze privacyverklaring.

Scroll voor meer informatie