Nieuws & tips

Een overzicht van relevante berichten

19 september 2016

Beheer & doorschakel applicatie


Met de Beheer APP kun je eenvoudig één of meer van je vaste telefoonnummers doorschakelen naar bijvoorbeeld je voicemail of een ander (mobiel) telefoonnummer. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld niet op kantoor bent of je internetverbinding een storing heeft. Met de Beheer APP kan een binnenkomende oproep opgenomen worden en ook kan een gesprek doorverbonden worden. Verder zijn ook de contactpersonen en de belhistorie zichtbaar. Vanuit deze belhistorie kun je eenvoudig een nieuw gesprek opzetten.

De Beheer APP is standaard in ons pakket “ Hosted Voips Professional” opgenomen.

Voordelen


Doorschakel App

Met deze app kun je eenvoudig één of meerdere van je vaste telefoonnummers doorschakelen naar bijvoorbeeld je voicemail of een ander (mobiel) telefoonnummer. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld niet op kantoor bent of een storing hebt aan je internetverbinding.

Met HIPPER kan een binnenkomende oproep opgenomen worden, er kan een gesprek doorverbonden worden. Ook zijn de contactpersonen en de belhistorie (gebelde, gemiste en ontvangen gesprekken) aanwezig. Vanuit de belhistorie kun je eenvoudig een gesprek  opzetten.

Voordelen

Contact

Neem contact met ons op

Verzenden

We gebruiken deze gegevens enkel om te kunnen reageren op je aanvraag. Meer info vind je in onze privacyverklaring.

Scroll voor meer informatie