Nieuws & tips

Een overzicht van relevante berichten

17 november 2020

De Leijgraaf: "Het was gewoon wij riepen en jullie sprongen."

Medewerkers van ROC De Leijgraaf zijn optimaal bereikbaar dankzij Hosted Voips Expert.

Regionaal opleidingscentrum De Leijgraaf is met 9 locaties in Veghel, Oss & Cuijk, circa 5.500 studenten en 700 medewerkers, één van de grotere regiocolleges van Noord-Brabant.

De Leijgraaf heeft als visie dat de regio het klaslokaal is, en dat zij midden in de regio moeten staan. Vanuit die denkwijze is het van belang dat het instituut en de medewerkers optimaal bereikbaar zijn.

Om die situatie te realiseren is er een Europese aanbesteding uitgeschreven, waarbij de communicatie-oplossing van De Leijgraaf opnieuw ingericht diende te worden. Voips kwam hierbij als meest geschikte partij uit de bus.

De uitdaging

We vroegen Maikel Hoed, Senior Infrastuctuur Specialist bij De Leijgraaf, hoe dit proces is verlopen. “Het doel van het project was om de bereikbaarheid van het lesgevend personeel richting studenten te verbeteren. Daarnaast zijn we bij De Leijgraaf erg op zoek naar schaalbaarheid, omdat de docenten- en leerlingenaantallen continu in beweging zijn.”, stelt Maikel.

Vaste en mobiele telefonie is niet “business critical” voor De Leijgraaf, maar het moet natuurlijk wel gewoon goed werken. Dat werd een punt van aandacht, de telefooncentrale die De Leijgraaf in gebruik had was inmiddels verouderd en er was geen support meer mogelijk. “Met 450 vaste toestellen verspreid over verschillende locaties is dat gewoon geen fijn gevoel.”, zegt Maikel.

Benieuwd naar onze aanpak, het resultaat en hoe de samenwerking is verlopen?

>> Open hier de klantcase

Contact

Neem contact met ons op

Verzenden

We gebruiken deze gegevens enkel om te kunnen reageren op je aanvraag. Meer info vind je in onze privacyverklaring.

Scroll voor meer informatie