Nieuws & tips

Een overzicht van relevante berichten

16 januari 2018

Zakelijk mobiel abonnement en BKR-registratie


De BKR-regeling telefoonkrediet
Aanbieders van telecomdiensten zijn sinds mei 2017 verplicht nieuwe leningen te laten registreren bij BKR, aangezien het afbetalen van een het toestel in termijnen feitelijk wordt gezien als krediet. Het betreft alleen gevallen wanneer de lening voor het toestel hoger is dan € 250 euro en wanneer je een aanbetaling doet bij het afsluiten van het abonnement waardoor de kosten van de lening lager uitvallen dan 250 euro is er geen sprake van BKR registratie.
 

Zakelijk (mobiel) abonnement
Hoe werkt dit bij de zakelijk (mobiele) abonnementen die Voips aanbiedt? Zakelijke abonnementen zijn uitgesloten van deze nieuwe regeling. Wij leveren onze diensten alleen aan zakelijke afnemers, zodat er geldt dat er dus geen registratie bij BKR plaatsvindt, ongeacht welk zakelijk (mobiel) abonnement je afneemt bij Voips. 


Meer informatie
Wil je meer informatie over deze regeling? Kijk op de site van BKR.


Onze portfolio
Mobiele telefonie zelf is in onze ogen absoluut geen ‘rocket science’, maar door de vele verschillen tussen telefoonabonnementen is het kiezen wel lastig. Door onze brede portfolio met onder andere abonnementen van Voips, KPN, Vodafone en T-Mobile komen wij goed beslagen ten ijs en vertalen wij de brei naar een simpele oplossing. Neem contact met ons op en informeer naar “keep it simple!” zodat wij voor jou de beste oplossing voor de beste prijs kunnen selecteren. Bekijk de voordelen van ons zakelijk mobiel telefoonabonnement.

Contact

Neem contact met ons op

Verzenden

We gebruiken deze gegevens enkel om te kunnen reageren op je aanvraag. Meer info vind je in onze privacyverklaring.

Scroll voor meer informatie