Koppeling / integratie CRM & ERP met telefonie

CRM en ERP platforms zijn een ontzettend belangrijk middel voor bedrijven om bijvoorbeeld klantgegevens op te slaan en deze in de gaten te houden. Een CRM / ERP pakket koppelen & integreren met je telefonie maakt het mogelijk om de data die beschikbaar is, tussen de twee platforms uit te wisselen.

Het koppelen van je eigen CRM-pakket of ERP-pakket met je zakelijke (VoIP) telefonie-omgeving kent vele voordelen. Denk hierbij aan automatische klantherkenning en toegang tot de klantgegevens bij een inkomend of uitgaand telefonie gesprek! Doordat jouw telefoontoestel herkent welke klant jou belt is kun jij direct op de behoeften van de klant te anticiperen, waardoor de klantervaring wordt verbeterd. Daarnaast is het voordeel dat er geen verschillende gegevensbronnen (databases) meer zijn.

Wij ondersteunen een groot aantal CRM en ERP pakketten, waardoor integratie van CRM & ERP met je (VoIP) telefonie erg makkelijk is. Wil je meer weten? Of een advies op maat? Neem gerust contact op!

Er zijn uitgebreide CRM / ERP koppelingen met je telefonie ontwikkeld, dit zijn onder andere:
Microsoft Outlook 
Microsoft Office 365
Microsoft Dynamics 365
MS Exchange
Google Contacts
Hubspot
Freshdesk
Exact Online
Salesforce
Zendesk
Nutshell
Bitrix24
Act!
EBP
Datev
Vtiger
amoCRM
ConnectWise
MongoDB
EveryoneAPI
Freshsales
Zoho


Heb je een ander CRM of ERP pakket in gebruik? Vaak geen enkel probleem, aangezien we via een API een groot aantal ander CRM / ERP pakketten ook kunnen koppelen met onze hosted telefonie-omgeving. Vraag gerust aan ons wat je mogelijkheden zijn op gebied van CRM / ERP telefonie koppelingen. Neem ook gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier

 

Direct vrijblijvend advies? Bel ons of neem contact op!

Waarom Voips

De lokale & betrouwbare partij
Als lokale en betrouwbare partij zitten dicht bij je in de buurt! We kunnen je daarom dus gemakkelijk en snel tot dienst zijn, en er maken al vele van jouw zakelijke buren gebruik van ons platform. Ben je benieuwd naar welke en wat ze van ons vinden? bekijk onze referentiepagina

Wij bieden de meest complete communicatie diensten, deze werken veilig en stabiel vanuit de cloud. Het voordeel is dat jij een oneindige reeks aan functionaliteiten hebt. Denk hierbij aan vast- en mobiele telefonie integraties (VaMo), videobellen, webchat-functies en koppelingen met jouw CRM-pakket. Ook is het mogelijk om webmeetings te starten, slim door te schakelen naar een van jouw beschikbare medewerkers en je kunt gemakkelijk rapportages uit te draaien.


Naast de reeks functionaliteiten die onze communicatieoplossingen bieden, zijn ze uiterst schaalbaar, flexibel en vereisen ze geen vaste werkplek. Doordat je met onze diensten en hardware vanuit de cloud werkt, heb je de mogelijkheid om altijd en overal te kunnen werken, zolang je verbonden bent met het internet. Daarnaast vereist het geen grote investering en heb je geen onderhoudskosten.

bekijk onze dienstenpagina  Sluiten
Specialisten met persoonlijke touch
Als aanbieder én specialist van zakelijke (hosted) telefonie, ben je bij Voips aan het juiste adres voor de inrichting van je telefonie-omgeving & internet. Wij hebben namelijk een team met daarin medewerkers die jarenlange ervaringen hebben met telecom. Met onze ervaring, innovatie en kennis met VoIP telefonie & internet hebben wij voor iedere situatie de juiste telecom-oplossing. Het maakt niet uit of je nu werkzaam bent in het MKB of grootzakelijk.


Daarbij heb je bij ons als aanbieder van zakelijke telefonie en internet één aanspreekpunt! Wij vinden het namelijk belangrijk dat de lijnen kort zijn én kort blijven. Er is altijd direct een specialist aan de lijn en je hoeft bij ons niet in de wachtrij te staan. Daar kun je op vertrouwen!


Wij van Voips nemen jou écht alle zorgen uit handen omtrent (VoIP) telefonie en internetverbindingen, zodat jij je kunt focussen op jouw organisatie. Met ons team van specialisten bieden we ten allen tijden hoogwaardige technische ondersteuning. Onze adviseurs begeleiden jou van A tot Z in zowel de keuze voor de juiste oplossing als de implementatie daarvan.  Sluiten
Contact

Neem contact met ons op

Verzenden

We gebruiken deze gegevens enkel om te kunnen reageren op je aanvraag. Meer info vind je in onze privacyverklaring.

Scroll voor meer informatie